De nieuwe najaarscollectie van H&M ligt in de winkel en om daarom heeft de kledinggigant de hulp ingeschakeld van niemand minder dan Wes Anderson om een speciale kerstcommercial te maken genaamd ‘Come Together’. In de visuals wordt het verhaal verteld van een aantal trein passagiers die samen reizen om bij hun families en geliefden te zijn voor de feestdagen.

hm-come-together-wes-anderson

Anderson staat bekend om zijn eigenzinnige stijl die je onmiddellijk zult herkennen bij het afspelen van de ad. Naast zijn herkenbare stijl zul je misschien ook wel Adrien Brody herkennen – de acteur vervult een hoofdrol in de commercial en is vaker te zien in films van Wes Anderson. Bekijk de korte film hierboven.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Wes Anderson regisseert H&M kerstcommercial ‘Come Together’

Twitter Facebook WhatsApp