Fashion

Adidas brengt 3D-geprinte Triple Black 3D Runner uit

Exclusieve release is eindelijk nabij na talloze teases

Adidas heeft al enkele keren lopen teasen met het Futurecraft concept en 3D-geprinte sneakers. Nu is het echter eindelijk zover; de schoen komt in een zeer gelimiteerde oplage uit in een Triple Black colorway.

De schoen is dus zoals gezegd op een speciale wijze gemaakt – de midzool en het hiel element zijn gemaakt met een 3D printer. Verder is de 3D Runner voorzien van een Primeknit constructie voor een comfortabele fit.

De officiële release werd aangekondigd via het Instagram account van Adidas in New York, waar de schoen exclusief verkrijgbaar zal zijn via de Adidas Confirmed App. Enkel New Yorkers kunnen kans maken op het aanschaffen van de schoen, die overigens $333 dollar zal kosten. Op 15 december zullen Tokyo en Londen volgen via Adidas.com. Uitgezonderd van deze drie speciale locaties valt de rest helaas buiten de boot.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp