Fashion

adidas Originals YEEZY Boost 350 V2 sneakers in all-white

Crispy all-white colorway van de felbegeerde YEEZYs

Een van de populairste sneakers van het jaar komt in het nieuwe jaar ook in een all-white jasje. De witte variant van de YEEZY Boost 350 V2 is in september voor ’t eerst gespot; op de catwalk tijdens de YEEZY Season 4 presentatie.

Ondanks dat de schoen een sample lijkt te zijn dankzij de hiel tab die de productie versie niet heeft, kun je hier de preview bekijken van Sneakerprophet van de felbegeerde sneaker. De schoen bevat een subtiele witte streep op de zijkant waardoor de schoen niet afwijkt van de all-white colorway.

Hou YEEZY retailers en Adidas in de gaten voor een verwachte release van deze all-white Adidas Originals YEEZY Boost 350 V2 in de lente van 2017.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp