Fashion

END x Filling Pieces ‘Heat Map’ Sneakers

Exclusieve heat map designs op herkenbaar silhouette

END x Filling Pieces Heat Map Sneakers

In samenwerking met de in Newcastle gevestigde retailer END Clothing heeft Filling Pieces een opvallend nieuw design gemaakt met als basis een herkenbaar silhouette van het Amsterdamse merk. De designs zijn geïnspireerd door de 2D visuele interpretatie van temperaturen, waarbij de soepele vormen een bepaalde temperatuur aangeven in een gebied.

De sneakers zijn er in twee verschillende varianten; een multi-color versie die het meest herkenbaar is als heat map, en een teruggedrongen colorway gemaakt die de kleuren inruilt voor grijstinten. Beide schoenen zijn gemaakt van een lederen constructie met een honeycomb GF rubberen zool die speciaal gemaakt is voor een betere grip en comfort bij het lopen. De volledig lederen lining en padded hiel en kraag maken de schoen compleet.

Zomaar de winkel inlopen om een paar te bemachtigen zit er niet bij. De exclusieve schoenen zijn enkel verkrijgbaar via het speciale END Launches programma. Je kunt je daar registreren om op zaterdag 3 december, 9:00 uur stipt, de schoenen te bemachtigen.

END x Filling Pieces Heat Map Sneakers

END x Filling Pieces Heat Map Sneakers

END x Filling Pieces Heat Map Sneakers

END x Filling Pieces Heat Map Sneakers

END x Filling Pieces Heat Map Sneakers

END x Filling Pieces Heat Map Sneakers

END x Filling Pieces Heat Map Sneakers


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp