Volgend jaar is ‘ie er dan eindelijk! De sequel van Marvel’s Guardians of the Galaxy. Dezelfde actie en humor uit de eerste film is weer terug, evenals de bizarre helden Star Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) en Baby Groot (Vin Diesel).

guardians-of-the-galaxy-vol-2

Tussen alle actie scènes door zie je in de trailer ook twee hilarische dialogen tussen Baby Groot en Rocket, en tussen Star Lord en Drax. Bekijk de teaser trailer voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 hierboven. De film draait vanaf 27 april 2017 in de Nederlandse bioscopen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Trailer

Twitter Facebook WhatsApp