Fashion

Nike SFB 6” Bomber Boots

Special Field Boot in een Nike Sportswear jasje

Nike SFB 6 Bomber Boots

Nike’s nieuwe versie van de SFB 6” Bomber Boots is gearriveerd om je deze winter warm te houden. De boot kent gelijkenissen met de Special Field Boot, maar is volledig in een Nike Sportswear jasje gehuld.

De schoen is gemaakt van premium leder in een prachtige cognac bruine colorway. Dit contrasteert heftig, maar niet verkeerd, met de gespikkelde witte zool en ruige enkelrits. Verder details zijn bijv. de metalen veterogen, plush lining voor warme voeten en lichtbruine veters.

Check Nike om de Nike SFB 6” Bomber Boots aan te schaffen voor $170 dollar.

Nike SFB 6 Bomber Boots


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp