Share

Veega Tankun is een in Londen gevestigde designer die net afgestudeerd is aan de University of Brighton, maar nu al hoge ogen gooit met een van haar laatste werken. Door een traditionele techniek als breien te combineren met modern design heeft de artiest een oversized geweven stoel ontworpen die enorm comfortabel lijkt.

De chunky stoel is gemaakt van enorme zachte tubes die een gebreid patroon vormen. Naar eigen zeggen maakt de designer hiermee iets traditioneels weer nieuw en spannend. Het kleurgebruik van blauw en fel geel in combinatie met het onbehandelde hout maakt het design compleet.

Check voor meer werk van de artiest op haar Instagram. Haar werk zal volgende maand ook worden tentoongesteld bij Top Drawer in Londen. Nu maar hopen dat de stoel snel ook te koop zal zijn!


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Oversized geweven stoel door Veega Tankun

Twitter Facebook WhatsApp