Fashion

Pierre Hardy Treck Comet Sneakers

Onderdeel van de 2017 Spring/Summer collectie

Pierre Hardy presenteert de gloednieuwe collectie voor het komende voorjaar en daar horen ook deze twee colorways bij van het Treck Comet silhouette. De sneaker is geïnspireerd door trekking, wat de schoen een heel dynamisch uiterlijk geeft.

Enkele opvallende details zijn bijvoorbeeld de witte, rubberen ‘Comet’ zool waarin bijna artistiek drie kubussen in perspectief verwerkt zijn, en de elastische strap aan de achterzijde die op technische wijze het comfort verbeterd.

In combinatie met de samengestelde kleuren en bepaalde design elementen lijkt de schoen wat weg te hebben van Nike’s Air Huarache model of verschillende Tubular modellen van Adidas. De schoen behoort echter tot het high-end sneaker segment met een verwachte prijs van $695 dollar.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp