Share

De PureBOOST debuteerde in 2014 en introduceerde toentertijd de Adidas Boost technologie aan het grote publiek. Daarna volgden er talloze variaties met de Boost zool, waaronder de UltraBOOST en verschillende zijstapjes op het originele model. Nu gaan de Three Stripes terug naar het begin, terug naar het clean en minimalistisch design van de PureBOOST.

De vernieuwde PureBOOST is voorzien van een Primeknit basis waarbij de branding direct in de stof verweven is. Naast de populaire Boost zool is er tevens een Dynamic Heel Fit system en een uniek nylon vetersysteem aangebracht in het vernieuwde design. Samen met verfijnde details op de outer sole en een 8mm hiel lift is de schoen aangepast voor runners die graag een rondje rennen in de stad en daardoor te maken krijgen met abrupte bochten. Tot slot is er een opvallende design twist toegepast op de tong, waar nu een nieuwe Double Wrap Tongue constructie is te vinden. Ondanks deze tech-inspired details zullen de schoenen ongetwijfeld om de voeten belanden van menig sneakerfan in plaats van hardlopers.

Hypebeast geeft een exclusieve preview van de vernieuwde Adidas PureBOOST. De releasedatum voor de schoenen is 1 februari.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

adidas PureBOOST Sneaker is terug in een nieuw jasje

Twitter Facebook WhatsApp