Fashion

adidas Skateboarding ‘Nautical’ Collection

Fashionable basics voor boarders

De nieuwste collectie van Adidas Skateboarding staat geheel in het teken van performance en fashion. De basic items die zijn toegevoegd aan de lijn zijn simpel en gemaakt voor performance, maar wel enigszins fashionable.

De ‘Nautical’ collectie bevat o.a. t-shirts, polo’s, crewneck sweaters, hoodies en windbreakers – ieder voorzien van een kleur uit een basic kleurenpalet van rood, blauw of wit/grijs. Dankzij het gebruik van Climalite zijn de kledingstukken extra ademend en wordt er gezorgd voor een optimale regulatie van vocht.

Check de collectie in de online store van Adidas.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp