Fashion

BAPE 2017 Spring/Summer Collection

Heftige, grafische collectie voor het voorjaar

Het Japanse merk trapt het nieuwe jaar af met een preview van de komende collectie voor het voorjaar. Hierin heeft BAPE een aantal heftige patronen en felle graphics samengesteld die toegepast zijn op allerlei kledingstukken – van t-shirts, buttoned shirts en hoodies tot jassen en opvallende accessoires.

Zo’n beetje alles in de collectie springt in het oog, maar een van de meest opvallende items is ongetwijfeld de paarse camo jacket met all over text print. Daarnaast vind je in de collectie ook een grafische hoodie met camouflage patroon en een oranje haai op de capuchon, en een glow-in-the-dark crewneck en sweatpants combinatie. Kortom, stuk voor stuk opvallende must-haves.

Houd BAPE.com in de gaten om de nieuwe collectie binnenkort te shoppen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp