Share

Na een break van ong. een jaar is Green Paper Boys weer helemaal terug van weg geweest. Het Amsterdamse merk begint het nieuwe jaar met een bescheiden, maar harde drop en laat de hoofdstad in een ander licht zien met de Let Light Lead campagne.

Het merk staat garant om authentieke unisex apparel met simpele vormen en hoge kwaliteit materialen. Ieder kledingstuk is geïnspireerd door de Indonesische en Melanesische heritage van de oprichters. Dit wordt allemaal meer dan duidelijk in de bovenstaande, door Timothy Wormhoudt en Jordi van der Oord geregisseerde video.

Check GreenPaperBoys.com om de nieuwste items in huis te halen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Green Paper Boys is terug met nieuwe collectie

Twitter Facebook WhatsApp