Share

Voor de aankomende lente presenteert reisaccessoires merk Herschel Supply de nieuwe BHW collectie. De luxere collectie maakt gebruik van het patenteerde ApexKnit materiaal – een strak geweven stof met een naadloze vorm.

Mede dankzij de relatief nieuwe techniek gaat het merk een stapje verder als het gaat om de fabricatie van haar tassen en accessoires. Zo is de Gilford hip pack uit de nieuwe lijn gemaakt uit één stuk van het ApexKnit materiaal.

Verder vind je ook de modellen Lawson en – een BHW-exclusive – Dayton in de collectie. De rugtassen zijn voorzien van indrukwekkende patronen dankzij het gebruik van ApexKnit en bieden ruimte voor o.a. een 15”-laptop dankzij de inbegrepen neoprene laptop sleeve.

De limited edition Spring 2017 BHW collectie van Herschel Supply is vanaf nu verkrijgbaar via herschelsupply.com/apexknit en zal ook bij een select aantal retailers in de winkels liggen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Herschel Supply 2017 Spring BHW Collection

Twitter Facebook WhatsApp