Het nieuwe Major Lazer album Music Is The Weapon zit er aan te komen. De afgelopen tijd zijn er al verschillende tracks uitgebracht, waaronder ‘Cold Water’ met Justin Bieber & MØ, maar de nieuwste single lijkt het perfecte opwarmertje te zijn voor de aanstaande release.

Op ‘Run Up’ wordt de groep bijgestaan door PartyNextDoor en Nicki Minaj. PND voegt een R&B twist toe aan de typische bubbly productie, terwijl Black Barbie een verse verzorgd op de track. Beluister de track hierboven via de lyric video. Music Is The Weapon zou deze maand nog moeten verschijnen, maar een definitieve release datum is nog niet duidelijk.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Major Lazer feat. Nicki Minaj & PartyNextDoor – ‘Run Up’

Twitter Facebook WhatsApp