Share

Kledingbedrijf Space Pants is een maker van comfortabele yoga broeken en heeft in een geniale actie een supercut gemaakt van alle momenten dat Pablo Escobar (Wagner Moura) in de Netflix-serie Narcos zijn broek goed optrok. Met de clip wil het merk laten zien dat je met Space Pants je broek niet hoeft recht te trekken.

I ended up doing things — for example, the way I was holding the pants and the way Pablo walked — I didn’t try to do that on purpose. And then people were [like], ‘You know what? You know that Pablo used to do [that].

De montage bevat enkel momenten van seizoen 1 – als je seizoen 2 nog niet gezien hebt (shame on you), dan is het veilig om de compilatie te checken zonder spoilers tegen te komen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Narcos: Pants Adjustments compilatie

Twitter Facebook WhatsApp