Fashion

Nike Air Force 1 NAI KE ‘JADE’ Sneakers

Limited edition voor het Chinese nieuwjaar

Inmiddels zitten we al een paar dagen in het nieuwe jaar, maar volgens de Chinese cultuur valt het Chinese nieuwjaar in 2017 pas op 28 januari. Geheel in stijl met het thema brengt Nike twee exclusieve sneakers uit in China: de Nike Air Force 1 NAI KE ‘JADE’, voor mannen en vrouwen.

Nike Air Force 1 Ultra Low QS

Voor de mannen is er de Nike Air Force 1 Ultra Low QS, een aangepaste versie van het originele design van de AF1 klassieker, met een witte basis en een aantal accenten van Jade groen. Deze accentkleur vind je op de hiel, branding op de tong, subtiel op de uiteinden van de veters en tot slot aan de voor- en achterzijde van de onderzool. Naast deze groene accentkleur zijn er ook een hoop gouden details te vinden, wat symbool staat voor geluk.

Nike Air Force 1 Upstep

De Upstep vrouwen sneaker is nagenoeg hetzelfde als de variant voor mannen, maar heeft een volledig transparante onderzool en een iets hogere midzool voor verbeterd comfort.

In de Chinese cultuur wordt de kleur Jade vaak geassocieerd met 35-jarige jubilea – een perfecte fit voor de 35e verjaardag van de Air Force 1 dit jaar. De Nike Air Force 1 NAI KE ‘Jade’ sneakers zullen halverwege deze maand exclusief in januari verkrijgbaar zijn.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp