Tech

Oplaaddock verandert je Apple Watch in een 1984 Macintosh

Nostalgie voor echte Apple fans

Tech design merk Elago staat bekend om haar strak ontworpen accessoires voor Apple producten. Met de W3 Stand brengen ze echter een stukje nostalgie in huis voor Apple fans die over een Apple Watch beschikken. Dit oplaaddock zorgt er namelijk voor dat je Watch lijkt op de allereerste Macintosh uit 1984.

De bijna schattige dock is gemaakt van krasvrij siliconen en is er in de klassiek witte kleur, maar ook in een speciale zwarte variant. Je Apple Watch gaat automatisch in de Nightstand modus als deze oplaad en op z’n zij ligt, waardoor je je Watch als wekker en klok kunt gebruiken op je nachtkastje.

Check de shop van Elago om de W3 Stand in je winkelmandje te stoppen. De oplaaddock is daar te verkrijgen voor nog geen $15 dollar.


Pieter

Management

Afdeling e-mail en telefoontjes, studeerde Mediatechnologie en sleutelt nu aan menig website. Loopt vaker mét dan zonder headphones en wordt warm van fashion, een goede kop koffie, of een meid op sneakers.

Website

Twitter Facebook WhatsApp