Fashion

Paul Pogba brengt eigen collectie uit met Adidas Football

Capsule Collection Season 1

Er ligt nog veel in het verschiet voor de jonge stervoetballer van Manchester United, maar Paul Pogba kan dit in ieder geval van z’n bucketlist afstrepen: een eigen collectie, exclusief samen ontworpen met Adidas Football.

De fashionable hip-hop inspired style van Pogba is vertaald naar items voor op en buiten het veld, ieder voorzien van het gloednieuwe ‘PP’ logo. In de collectie vind je o.a. een bomber jacket, hoodie, t-shirt, jersey, track pants, een tas, en een snapback. Ook is er een bijpassende voetbal ontworpen. Ieder item is voorzien van een zwart met gouden kleurencombinatie, en vaak voorzien van een soort marmer patroon.

Naast de apparel en accessoires is er ook een speciale street versie van de ACE 17+ PURECONTROL ontworpen met Boost technologie. De off-field schoenen passen perfect bij de match varianten van de schoenen voor op ‘t voetbalveld.

De exclusieve Paul Pogba x Adidas Football capsule collectie is eerst exclusief bij Colette in Parijs geprimeurd. De collectie is nu beschikbaar via verschillende speciale Adidas retailers, al lijkt daar helaas geen vestiging in Nederland bij te zitten.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp