Fashion

Stampd x Puma Clyde Sneakers

Vierde collab collectie tussen het sportmerk en de retailer

Stampd x Puma Clyde Sneakers

Stampd en Puma slaan de handen ineen voor een speciale collectie rondom de Clyde sneaker. Dat is niet voor ‘t eerst – de retailer en het sportmerk zijn alweer toe aan hun vierde collectie samen. Dit keer is de Clyde silhouette voorzien van een tweetal tonaal gekleurde pastel colorways in zwart en roze.

De schoenen zijn gemaakt van zacht leder en zijn verder enorm minimalistisch vormgegeven. De gehele upper is geperforeerd, terwijl de branding van het Duitse merk met iets grotere gaatjes wat opvallender geperforeerd is aan de zijkanten.

Naast de Clyde schoenen zullen er ook bijpassende hoodies, t-shirts en accessoires gereleased worden door Stampd x Puma. De schoenen zijn nu al verkrijgbaar via Stampd.com voor $110 dollar. Later zullen de schoenen ook bij een select aantal Puma retailers te vinden zijn.

Stampd x Puma Clyde Sneakers


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp