Fashion

adidas Originals Iniki Runner met Boost zool

Met vintage looks geïnspireerd door de jaren ’70

Adidas onthult de Iniki Runner – een schoen die hevig geïnspireerd is door de running cultuur uit de jaren ’70 en daardoor ook de looks heeft van een vintage sneaker van een aantal decennia terug.

Een aantal design elementen die bijdragen aan deze vintage look zijn bijvoorbeeld de panels die de basis van de schoen compleet maken; een mix van stretch mesh en suède overlay. De glanzende tong en de geprinte Three Stripes branding maken de schoen af.

Ondanks het vintage design is dit gloednieuwe model voorzien van moderne design details, zoals de opvallende Boost zool. Iets minder opvallend is de fijne sock-fit en de OrthoLite sockliner voor extra comfort.

Vanaf morgen, 1 maart, is de schoen wereldwijd verkrijgbaar in een rode en navy blauwe colorway. Check de online store van Adidas of retailers van Adidas Originals om de schoen in huis te halen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp