Share

Afgelopen weekend tijdens de GRAMMYs onthulde Adidas Originals een set videoclips die afgeleid zijn van de ‘Original Is Never Finished’ campagne film. In samenwerking met Snoop Dogg, Desiigner en MadeinTYO zijn er remixes gemaakt van Frank Sinatra’s ‘My Way’.

De clips laten de artiesten zien die hun remixes ten gehore brengen, afgewisseld met soms bizarre visuals die verschillende kledingstukken van Adidas showen. Check de remix van Snoop Dogg hierboven, Desiigner en MadeinTYO vind je hieronder.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

adidas Originals ‘Original Is Never Finished’ videoclips met Snoop Dogg, Desiigner en MadeinTYO

Twitter Facebook WhatsApp