Fashion

adidas Originals Superstar Bounce ‘Triple White’ Primeknit Sneakers

Moderne technologieën nemen dit klassieke silhouette over

Onlangs heeft Adidas twee moderne iteraties van de klassieke Superstar aangekondigd; een Superstar Boost model en de strakke Superstar Bounce. Beide variaties lenen de zool technologieën van moderne sneakers, waarbij de zool van de Bounce overgenomen is van de AlphaBOUNCE silhouetten.

Deze gloednieuwe sneaker krijgt nu, kort na de officiële onthulling, al gelijk een opvallende colorway met Primeknit constructie. De all-white schoen maakt gebruik van stevig geweven stoffen die een soort geribbeld streepjes patroon lijken te vormen. Hierdoor oogt de klassieker een stuk moderner, al is de herkenbare shell toe onaangetast gebleven.

Check je favoriete Adidas retailer om de schoen in huis te halen.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp