Bijna een jaar geleden bracht Chance The Rapper zijn langverwachte derde mixtape Coloring Book uit waarmee hij een aantal Grammy nominaties mee heeft kunnen krijgen. Op die plaat staat ‘Same Drugs’, waar nu een bijpassende video voor is geschoten.

De video versie is ietsjes anders en bevat tevens vocals van Eryn Allen Kane, Yebba, John Legend, Francis Starlite en Macie Stewart. De door Jake Schreier geregisseerde clip begint met Chance achter de piano maar onthult al snel dat hij volledig omringd is door poppen die ook meetoerden met de rapper uit Chicago. Check de clip hierboven.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Chance The Rapper – ‘Same Drugs’ Video

Twitter Facebook WhatsApp