Share

De iconische Chuck Taylor sneaker van Converse kent inmiddels een rijke historie van zo’n 108 jaar waarbij het silhouette voor een lange tijd weinig aanpassingen kende. De laatste tijd is het merk echter flink bezig met het toevoegen van nieuwe varianten wat resulteert in innovatieve, nieuwe sneakers. De Chuck Modern lijn is het meest recente voorbeeld.

Met Chuck Modern combineert het merk innovatieve technologie met de heritage van de schoen. De Chuck Modern Lux is de eerste schoen van de moderne sneakerlijn en is uitgevoerd met fijne details, zoals de klassieke Chuck Taylor All Star badge die ditmaal in het hoge kwaliteitsleder is gedrukt. Aan de onderkant vind je een lichtgewicht, one-piece Phylon zool met details die doen denken aan de klassieke Chuck Taylor modellen.

Na een exclusieve release bij o.a. KITH zal de Converse Chuck Modern Lux sneaker vanaf 17 februari online verkrijgbaar zijn via winkels van Converse en Converse.com.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Converse introduceert Chuck Modern Lux sneakers

Twitter Facebook WhatsApp