Na Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage is het tijd voor de laatste Defender uit het Marvel universum: Iron Fist. De vierde serie is de laatste voordat de vier personages samen te zien zullen zijn in The Defenders. Check hierboven de officiële trailer die je kennis laat maken met Danny Rand, ook wel Iron Fist.

Het verhaal gaat over Danny Rand die 15 jaar na een vliegtuigcrash waarin hij dood verklaart is, plotseling weer verschijnt in New York. Daar wil hij o.a. zijn familiebedrijf terug claimen, maar komt onderweg een opkomende vijand tegen.

De serie bestaat uit 13 afleveringen die vanaf 17 maart op Netflix te zien zullen zijn.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Netflix onthult trailer voor nieuwe Marvel serie Iron Fist

Twitter Facebook WhatsApp