Share

De nieuwste speaker van Newblack heet Luciano, ontworpen door Paolo Cappello, en combineert de kunst van keramiek met moderne technologie. Dit levert een strak design op, met een knipoog naar analoge luidsprekers, maar met een simpele en draadloze luisterervaring voor digitale devices.

Het keramiek komt van Nove Ceramiche, een grote naam als het gaat om Italiaans vakmanschap met dit soort materialen. Dit is echter niet het enige wat met de handgemaakt is – ook het audio systeem is handmade, bestaande uit verschillende high-end audio componenten. Het geluid wat hier uit komt is vervolgens geoptimaliseerd in een lab, wat natuurlijk een prachtig geluid oplevert.

De Newblack Luciano is er in zes kleuren, in glanzend en matte, en zelfs in een extravagante versie gemaakt van 24k goud.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Newblack Luciano: Keramische speaker met Bluetooth

Twitter Facebook WhatsApp