Fashion

Nike Air Presto Fly Sneakers

Nieuwe variatie op de Air Presto sneaker

Nike brengt een aangepaste versie uit van de populaire Air Presto, maar dit keer zijn er hoop wijzigingen gedaan aan het basis model waardoor er een gloednieuw silhouette is ontstaan: de Air Presto Fly.

Ten opzichte van zijn voorganger, de Air Presto Extreme, laat de in mesh uitgevoerde Fly de elastische midfoot strap en cage achterwege. In plaats daarvan is de schoen voorzien van de lichtgewicht Flywire veterconstructie. Hierdoor sta je letterlijk stevig in je schoenen met veel comfort. Ook is de herkenbare branding op de zool verdwenen – in plaats daarvan vind je de Swoosh groots op de zijkant van de schoen.

De schoen verschijnt in drie colorways: blauw, ‘sand’ en zwart. Houd je favoriete Nike retailer in de gaten om de schoen in huis te halen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp