Fashion

Porsche Design x adidas Originals Travel Tourer Boost Sneakers

Strak design meets comfort voor de moderne reiziger

Adidas heeft samen met Porsche Design een nieuwe samenwerking voltooid waarbij er een gloednieuwe Boost sneaker is ontstaan. De twee Duitse merken introduceren de Travel Tourer – een schoen die speciaal gemaakt is voor moderne reizigers.

De sneakers zijn gemaakt van een simpele mesh constructie, die extra ademend is voor een comfortabele fit. Verder vind je een lederen tong die qua kleur matcht bij de verfijnde design details en lining van de schoen. De subtiele branding van beide merken en, uiteraard, de Boost midzool unit maakt de schoen compleet.

Deze Travel Tourer Boost sneakers van Porsche Design en Adidas zijn er in twee colorways; ‘Onix’ en ‘Trace Cargo’. Check speciale retailers van Adidas, zoals END Clothing, om de schoenen voor $219 dollar in huis te halen.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp