Fashion

Stampd x Puma Blaze of Glory Knit Sneakers

Nieuwe samenwerking biedt sok-achtige fit met water-resistant knit constructie

Na de Clyde sneaker slaan Stampd en Puma nogmaals de handen ineen voor een nieuwe Blaze of Glory Knit collectie. Hierbij worden de Blaze of Glory NU en Trinomic Sock NM onder handen genomen en voorzien van een speciale knit constructie.

De schoenen maken gebruik van een neoprene sok onder het knit materiaal waardoor de schoen water-resistant is. Wat looks betreft zijn de logo’s van de twee merken te vinden op de tong en hiel van de sneaker, en zijn de schoenen uitgevoerd in twee colorways; roze en zwart.

Het is nog onbekend wanneer de schoenen zullen droppen, maar dat kan niet lang meer duren.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp