VeilHymn verraste onlangs met de release van ‘Hymn’ – de debuutsingle van het nieuwe duo. Het tweetal bestaat uit de creatieve Dev Hynes, ook wel Blood Orange, en Brydon Cook van Starchild & The New Romantic. Voor de debuut track is nu een passende set aan visuals gefilmd.

De video kent regie van Malia James, die naar eigen zeggen de ideeën van het duo combineerde met haar fascinatie voor het werk van Malick Sidibé, die vorig jaar overleed. De vintage fictie clip is een eerbetoon aan de fotograaf en is in Kingston, Jamaica geschoten. Check de clip hierboven. Op VeilHymn kun je een interactieve versie van de clip vinden.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

VeilHymn – ‘Hymn’ Video

Twitter Facebook WhatsApp