Videoclips

Automatisch samengestelde muziekvideo ‘Midnight Oil’ is nooit hetzelfde

Iedere keer weer een unieke video gebaseerd op de lyrics

De Britse band Shaking Chains laat waarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar met de speciale, nieuwe videoclip voor ‘Midnight Oil’ komt daar gauw verandering in. Voor de track is er een automatisch samengestelde muziekvideo gemaakt die, gebaseerd op de lyrics, passende clips zoekt op YouTube en compileert tot één videoclip.

Nogal een uitdaging om als developer de timing perfect te krijgen voor iedere clip, zonder dat de video aanvoelt als een bij elkaar geraapt rommeltje, maar het is uiteindelijk gelukt om een unieke videoclip te maken die nooit hetzelfde zal zijn.

Bekijk de ‘Midnight Oil’ clip


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp