Eind vorig jaar sloeg GoldLink de handen ineen met Brent Faiyaz en Shy Glizzy, zijn vrienden uit de DMV, voor de track ‘Crew’. Sindsdien doet de single het best lekker en da’s niet gek, want het is onmogelijk om stil te zitten op de aanstekelijke, groovy beat. Nu is er een bijpassende video geschoten voor het nummer.

Faiyaz verzorgt het refrein, terwijl GoldLink en Glizzy de verses verzorgen. In de video zie je hoe de vrienden terug gaan naar hun roots en de chille fun vibe van de track vertalen naar gekke dansjes en celebrations. Check de clip hierboven.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

GoldLink feat. Brent Faiyaz & Shy Glizzy – ‘Crew’ Video

Twitter Facebook WhatsApp