Fashion

H&M introduceert nieuw lifestyle merk Arket

Moderne markt met essentials van eigen merk en anderen

H&M voegt een nieuw merk toe aan het portfolio van de Zweedse retailer. Arket zal naast de eigen winkels en brands als Other Stories, COS, Monki en Weekday klein beginnen in Londen en langzamerhand uitbreiden binnen Europa.

De winkel is naar eigen zeggen een “modern-day market that will offer essential products for men, women, children and home”. In de winkel vind je het eigen merk, maar ook een selectie van andere merken. Over ‘t algemeen zal de prijs ietwat duurder zijn dan wat je kent van H&M – de core pricing start vanaf € 39 euro en gaat tot ong. € 115 euro. Daarnaast kun je de Scandinavische keuken uitproberen in de in-store cafés.

Vergelijkbaar met COS zul je hier tijdloze items kunnen kopen die zich bewegen buiten de trends om. Na een hoop research, wat twee jaar geleden begon, wil H&M zich met Arket focussen op een doelgroep die op zoek is naar classics, goede kwaliteit en materialen, en dat graag wilt shoppen in een simpele, maar inspirerende omgeving.

De eerste winkel opent binnenkort in Londen aan de populaire winkelstraat Regent Street. Daarna volgen nog meer fysieke winkels in Brussel, München en Kopenhagen, en een online store die zo’n 18 Europese landen zal bedienen. Daar zit hopelijk, maar vast en zeker Nederland ook tussen. Wanneer je hier in Nederland een Arket winkel kunt binnenlopen is nog onbekend.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp