Fashion

Kanye West x Adidas Calabasas Collection

De langverwachte collectie is eindelijk uit

Het duurde even, maar na verschillende teasers is de Calabasas collectie van Kanye West en Adidas nu dan eindelijk hier. De collectie onthult een nieuwe Powerphase schoen in een all-white, door de 80s geïnspireerde style. Daarnaast vind je ook een trackpants en sweatshirt in de kleine collectie, evenals accessoires als een cap, sokken en een pin.

Voor de collectie heeft Mr. West rapper A$AP Nast ingeschakeld die een shoot stylede met vier van de zes items. Nast is hierin zelf model samen met Ganna Bogdan – de foto’s zijn geschoten door Dan Regan.

Iedere aanschaf van een van de collectie items wordt overigens beloond met een speciaal magazine, ontworpen door Cali Thornhill DeWitt, die ook de Saint Pablo tour merchandise ontworpen heeft.

De collectie is exclusief verkrijgbaar via YeezySupply.com, maar als je dacht dat je de hype te slim af zou zijn, dan heb je het mis. De webshop was binnen no time door de stock heen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp