Music

Kendrick Lamar bereidt zich voor op nieuw album met ‘The Heart Part 4’

“Y’all got ’til April 7 to get y’all shit together”

Kendrick Lamar is terug. De Compton rapper bracht na een kleine tease op zijn Instagram een nieuwe track uit: ‘The Heart Part 4’. Het nummer is een vervolg op een langlopende serie uit zijn rap carrière.

Op het eind van het nummer rapt K. Dot: “Y’all got ’til April 7 to get y’all shit together”. Wat mogelijk betekent dat we op die datum zijn nieuwe album kunnen verwachten. Time will tell… Tot dan kun je hieronder via Spotify of Apple Music de eerste single luisteren.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp