Releases

Luister naar Drake’s nieuwe plaat More Life

"More chune for ya head top"

Eindelijk is het zover. Het langverwachte, nieuwe project van Drake, More Life, is uit. De volledige ‘playlist’ debuteerde tijdens de OVO Sound Radio show afgelopen zaterdag op Apple Music’s Beats 1 en is nu te beluisteren via streamingsdiensten.

Het project – wat geen album is, maar volgens Drake ook geen mixtape genoemd kan worden – telt 22 tracks met bijdrages van een hoop grote namen in hip-hop. Zo kun je o.a. Kanye West, Travi$ Scott, Young Thug, Quavo en PARTYNEXTDOOR horen op More Life, maar ook kleine namen als Jorja Smith en grime artiest Giggs.

Luister hieronder naar More Life via Spotify of Apple Music.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp