Bokoeyoncé heeft ‘t al een aantal projecten en bijbehorende gouden en platina platen op z’n naam staan, maar tot een officieel debuutalbum kwam ‘t nog niet. Tot nu. Bokoesam komt op 12 mei met z’n eerste echte album: SOLO. De eerste single is ‘BBB’ met Jonna Fraser en daar is gelijk een passende clip voor uitgebracht.

De video komt van Femke Huurdeman, die een typische Bokoesam-clip heeft gemaakt. Check ‘m hierboven.

Op SOLO kan je naast Jonna Fraser ook bijdragen verwachten van Lil Kleine, Idaly, Jandro van SFB, Jayh, Willie Wartaal, Mr. Polska, SBMG, Ray Fuego, Yung Nnelg en GRGY. En dan hebben we het nog niet gehad over de producties, waar o.a. Jack $hirak, Spanker en Garrincha aan hebben meegewerkt.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Bokoesam feat. Jonna Fraser – ‘BBB’ Video

Twitter Facebook WhatsApp