Fashion

Concepts x Vans Old Skool ‘Jamaica’ Sneakers

Een speciale 4/20 release in 3 varianten

Concepts slaat de handen ineen met Vans voor een drietal Old Skool sneakers geïnspireerd door Jamaica. De schoenen zijn voorzien van een vintage motief, uitgewerkt in een drietal colorways. Het patroon wordt gecombineerd met bosgroene, beige en oranje panelen van suède, bovenop een iconische Vans waffle zool.

De schoenen zullen, niet heel gek, op 20 april gereleased worden in de Concepts stores, gevolgd door een online release de volgende dag om 12 uur ‘s middags lokale tijd. Het prijskaartje bedraagt $85 dollar. Helaas kun je online niet de oranje colorway shoppen – deze is enkel voor vrienden van de store en enkele gelukkigen die de winkels in Boston en New York binnen stappen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp