Design

Dromerig ‘Glass Beach’ in Rusland is gevuld met kleurrijke stukken glas

Oude dumpplaats vormt nu een prachtig landschap

Het strand van de Oessoeribaai in Rusland stond bekend als dumpplaats voor oude glazen flessen waar niks mee gedaan werd. Na verloop van tijd is deze oude dump ten oosten van Noord Korea omgetoverd tot een prachtig landschap.

De kapotte stukken glas – die je in allerlei felle kleuren kunt vinden aan het strand – zijn inmiddels helemaal glad geslepen door het water en wrijving. Het resultaat is een kust overspoeld met een soort van gekleurde kiezelstenen of juwelen, wat natuurlijk prachtige plaatjes oplevert. Bekijk hier de foto’s van Anna Pozharskaya.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp