Na een korte periode heeft K. Dot de anticipatie voor zijn vierde studio album enorm doen laten stijgen, maar nu is het eindelijk zo ver. Op Goede Vrijdag releaset Kendrick Lamar zijn nieuwe album DAMN.

Het album is gevuld met producties van producers waar Kenny vaker mee samenwerkt, zoals TDE’s Sounwave, DJ Dahi en Terrace Martin. Daarnaast vind je ook bijdrages van Mike Will Made-It – op de single ‘Humble’ – en verrassende featurings met Rihanna en U2.

Conceptueel vind je uitsluitend tracks met titels van één woord op het album, gestileerd in hoofdletters en een punt op een einde, zoals de album naam. Een van de tracks is ‘DUCKWORTH’ – in het nummer vertelt K. Dot de ontmoeting tussen zijn vader en TDE labelbaas Anthony Tiffith, waarbij Kendrick’s vader bijna dood ging.

Ook gaat het gerucht dat K. Dot een tweede album dropt in het Paasweekend, wat in tegenstelling tot DAMN. een blauw tintje zal krijgen. Who knows? Voor nu kun je in ieder geval DAMN. beluisteren via Spotify en Apple Music.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Luister naar Kendrick Lamar’s nieuwe album DAMN.

Twitter Facebook WhatsApp