Share

New Balance presenteert een gloednieuw 247 ‘Breathe’ pack met lifestyle variaties van het 247 Sport model. Geïnspireerd door het sportieve performance broertje is de schoen voorzien van ademende mesh materialen – perfect voor de warmere seizoenen van het jaar.

Naast de materiaalkeuze biedt ook de neoprene sok constructie en de lichtgewicht Revlite midzool extra comfort. Wat looks betreft vind je een reflecterend ‘N’ logo op de zijkant van de schoen, en een kraag strap die de running historie van het merk eert.

De schoenen komen in zeven monochromatische colorways: Sherbet, Mint Cream, grijs/blauw, navy blauw, wit, zwart en een exclusieve Cosmic Sky colorway voor vrouwen. Check vanaf a.s. maandag, 1 mei, retailers van New Balance om de schoen voor $90 dollar in huis te halen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

New Balance 2017 Spring 247 ‘Breathe’ Sneakers

Twitter Facebook WhatsApp