Fashion

NikeLab Air Sock Racer Flyknit

Een trio van greyscaled zomersneakers

De Sock Racer werd voor ‘t eerst in de jaren 80 gereleased, maar is over time een aantal keer geüpgrade met moderne technologieën. Dit keer heeft NikeLab de klassieke sneaker opnieuw getweaked met een ademende Flyknit basis.

Met de Flyknit constructie alleen al is de schoen een goede optie voor de warmere zomermaanden, maar er zijn nog meer opvallende wijzigingen aangebracht aan de low-top sneaker. De Air Sock Racer Flyknit is namelijk voorzien van een elastieke kraag voor een sokachtige fit, premium lederen straps die over de midvoet gaan en tot slot een opvallende, oversized Swoosh branding.

Check retailers, zoals Kith, om de schoen in een van de drie colorways te shoppen. De schoen is er in wit, grijs en zwart en kost je $140 dollar.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp