Fashion

ARKK Copenhagen 2017 Pre-Fall Sneakers

Eerste drop van de nieuwe collectie met FutureGrid constructie

Het Scandinavische sneakermerk ARKK Copenhagen presenteert de eerste drop van haar pre-fall collectie van dit jaar. Onderdeel van deze release is de Raven FG 2.0 S-E15, die in vier verschillende colorways gehuld is en voorzien is van de nieuwe FutureGrid constructie.

In de collectie vind je ook een oude bekende; de Raven S-E15 Mesh Black Spray. De schoen was in de vorige herfstcollectie al snel uitverkocht, maar is nu terug met upgraded materialen. De schoen is er in een all-black kleurtje en een basis van neoprene en mesh. Verder vind je gespikkelde details op de buitenzool.

Check de online store van ARKK om de schoenen in huis te halen.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp