Share

De twee merken vinden elkaar in een workwear influenced collectie bestaande uit drie Chuck Taylor All Star ’70s Ox sneakers; in bruin, wit en tiger camo. Een aangename mix van subculturen, mede dankzij de tijdloze items die de brands zo kenmerken.

Naast de opvallende colorways en materiaalkeuze zijn er ook een aantal subtiele accenten te vinden, zoals de rode bars op de buitenzool, fijne katoenen veters en triple-stitching bij de veterogen. Je ziet de sneakers on feet bij A$AP Nast van de A$AP Mob, evenals London producer Sega Bodega, DJ Emerald Rose en Jim Longden.

Check vanaf 1 juni de retail winkels van Carhartt WIP of Converse. De schoenen zullen ook bij enkele retailers liggen en online te vinden zijn op converse.com en carhartt-wip.com. Het prijskaartje bedraagt €100 euro.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Converse x Carhartt WIP Chuck Taylor All Star ’70s Ox Sneakers

Twitter Facebook WhatsApp