Share

In januari presenteerde Herschel Supply de allereerste BHW collectie met een gloednieuwe ApexKnit techniek – een trademark constructie waarmee indrukwekkende patronen ontstaan. Na de lente collectie, met een neutraal witte en paars-roze colorway, is er nu een gloednieuwe blauwe colorway voor de zomer geïntroduceerd.

Net als de voorgaande BHW collectie bestaat ook deze lijn weer uit de Gilford heuptas, die van één stuk ApexKnit materiaal is gemaakt. Daarnaast vind je ook weer de exclusieve Dayton rugzak, de Lawson backpack en de multifunctionele Network pouch.

De collectie zal binnenkort verkrijgbaar zijn via een select aantal retailers van Herschel Supply.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Herschel Supply kondigt nieuwe BHW colorways aan voor de zomer

Twitter Facebook WhatsApp