Media

Leer de basics van muziek maken met Ableton’s Learning Music website

Stap voor stap, met of zonder kennis van produceren

Ableton heeft een nieuwe website geïntroduceerd waarmee iedereen de basics van muziek maken kan leren – of je nou Ableton’s Live software hebt en kent of niet, en dat allemaal vanuit je browser. Zelfs beginners kunnen aan de slag met de gratis lessen die je stap voor stap leren hoe beats werken, melodieën ingezet kunnen worden en hoe de structuur van nummers in elkaar steken. Mocht je wel de Live software op je computer hebben staan, dan kun je een export maken om in detail verder te knutselen.

Learning Music website van Ableton


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp