Tech

Master & Dynamic maken draadloze speaker van beton

Lomp en sexy design voor een helder geluid

Het in New York gevestigde audiomerk Master & Dynamic heeft de hulp ingeschakeld van architect Sir David Adjaye om een unieke speaker te maken die lef uitstraalt. Dat is ze goed gelukt met de MA770, een draadloze speaker gemaakt van beton.

De lompe speaker met strak design weegt bijna 16 kilo en is gemaakt van een naadloze betonnen basis. Door beton te gebruiken in plaats van hout of plastic, worden de vibraties veel beter opgevangen, wat resulteert in een helder, dynamisch geluid.

Binnenin de betonnen behuizing vind je twee 4” inch Kevlar woofers en een 1,5” inch titanium tweeter, aangedreven door een 100 watt Class D amp. Aardig geluid dus. Muziek afspelen doe je draadloos via Bluetooth of met een AUX-kabel. Tevens is de speaker voorzien van een Chromecast, waarmee het de eerste Chromecast speaker is die multiroom audio gebruikt voor stereo pairing.

Om de speaker in je woonkamer te zetten zul je $1800 dollar moeten neertellen voor de pre-order op de website van Master & Dynamic.


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp