Share

Adidas slaat de handen ineen met retailer Sneakersnstuff voor ‘Datamosh’ colorways van de populaire NMD_R1 Primeknit sneakers. De sneakerpack bestaat uit een tweetal schoenen met een heftig kleurenpatroon, geïnspireerd door datamoshing – een proces waarbij de data van mediabestanden wordt gemanipuleerd voor een visueel effect.

Om de schoenen te introduceren is de hulp ingeroepen van de UK grime artiesten D Double E en Elf Kid. Check de launch video hierboven met een soundtrack door Dullah Beatz en regie door Tim & Barry.

Op 9 mei zal er een online release party plaats vinden met live performances door de rappers. Check daarvoor om 8 uur ‘s avonds de Sneakersnstuff Facebook pagina. De schoenen droppen, in rood en blauw, op 12 mei voor €179 euro.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Sneakersnstuff x Adidas NMD_R1 Primeknit ‘Datamosh’ Sneakers

Twitter Facebook WhatsApp