Fashion

Ronnie Fieg x Filling Pieces Sandal Trainer

Zomers hybride model combineert luxe sandalen met een runner sneaker

Sneakerhead Ronnie Fieg van KITH en het Amsterdamse Filling Pieces slaan wederom de handen ineen voor een speciale samenwerking. Dit keer introduceren de twee merken de Sandal Trainer – een hybrid met een neoprene sokachtige fit, lederen panelen en twee sandaal-inspired straps. Deze laatst genoemde straps zijn verbonden met een klittenband sluiting die voorzien is van speciale co-branding.

De Sandal Trainer is er in twee colorways: Veg Tan en Triple Black. Beide sneakers zijn vanaf deze vrijdag, 23 juni, verkrijgbaar in de winkels van KITH en online via Kith.com. Het prijskaartje is $180 dollar.

Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Twitter Facebook WhatsApp