Share

De ABQ Bar heeft de laatste tijd in Londen gestaan, maar komt deze zomer naar New York. Deze speciale cocktail bar is geïnspireerd door de populaire serie en bevindt zich dan ook in een camper die doet denken aan de drugsavonturen van Walter White en Jesse Pinkman.

Hier kun je genieten van drinkbare cocktails, geserveerd in reageerbuizen en maatbekers. De ‘Blue Flynn’ bijvoorbeeld is een drankje dat van kleur verandert afhankelijk van de zuurtegraad die je kiest. Ook is er de half bevroren ‘C2H6’ cocktail met droog ijs, rum en roze peper.

Aangezien de bar ongelooflijk populair is, geldt er een entree van $45 tot $50 dollar waarmee je in juli de bar kunt bezoeken in New York. Of de bar na de Big Apple (en voorheen dus Londen en Parijs) ook andere steden, zoals wellicht Amsterdam, gaat bezoeken, is helaas nog niet bekend.

Foto’s door ABQ NY


Kevin

Editor-in-chief

Verzamelen en cureren als hoofdredacteur. Verder een pixelfuckende visual designer van websites en apps. Groot liefhebber van fashion, hip-hop en design.

Breaking Bad-inspired pop-up bar verschijnt binnenkort in New York

Twitter Facebook WhatsApp